esmee_2.jpg

Esmee is geplaatst bij Dora en Herman de Jong te Papendrecht. Ze heeft het erg naar haar zin.

Simon is een bruine labrador reu, geboren op 10 januari 2004
Lange tijd wilde wij al een hond en via mijn vriendin Rebecca kwam ik bij Bep de Jong terecht. Zij had Simon en moest herplaats worden. Nadat we Simon gezien hadden waren we meteen verkocht. Wij hebben Simon op 1 januari 2006 opgehaald en vanaf die tijd genieten we met volle teugen.
Het is een goede waakhond en wil ook graag voor je werken. Bij de jachttraining is hij heel erg enthousiast en vol passie.
Simon is in huis een hele rustige hond. In tegenstelling tot buiten. Daar wil hij graag rennen en spelen en gelukkig wonen wij vlakbij een prachtig natuurgebied en kan Simon hier zijn energie kwijt. Uiteraard is hij ook gek op water net als alle labradors.
Hij speelt ook graag in de tuin met zijn knuffels en met ons andere hondje Max. (Jack Russel) Het zijn echte kameraden. De grootste vriend van Simon is een zwarte labrador van mijn vriendin. Als zij elkaar zien is het echt feest. Wat een lol hebben die twee samen.
 
simon3.jpg
 
simon1.jpg     simon2.jpg

sarah1.jpg sarah2.jpg

Saartje is geplaatst bij de Familie Visscher te Papendrecht
Wij vinden haar een lieve en heel aanhankelijke hond. Ze wil de hele dag wel aangehaald worden en bij je op de bank zitten of liggen. Haar enthousiasme moeten we op z'n tijd wat afremmen want anders blijft ze aan de gang.
Ze is lief voor kinderen en vindt de meeste honden ook wel o.k.; maar soms doet ze heel stoer en blaft ze naar andere honden. Het liefst doet ze dat als ze met een andere hond is. Samen ben je sterk!!.
Ze kan heel gek doen,ze rent door de kamer: op haar kussen, er weer af,om de tafel,weer terug met al of niet een bal of een (rubberen) kip in haar bek. Dan lijkt ze echt nog een pup.
In Zweden heeft ze het helemaal naar haar zin. Al die interessante geuren in het bos.I.p.v.andere honden nu grof wild zoals de elanden,vossen,dassen en reeën.Is toch ook erg interessant!
Van spelletjes houdt ze ook!.Toen we een keer aan het 'jeu de boulen' waren deed ze op haar manier ook mee. Steeds de bal in haar bek nemen. Wij verloren natuurlijk!
Maar al met al we hebben wel plezier van Saar.
 
p1000363.jpg p1000565.jpg

p1000591.jpg

mischa1.jpg  mischa2.jpg

Mischa Happiness From Rhona's Home
Geboortedatum 24 april 2003
 
mischa104l.jpg
 
Tolstoj is geplaatst bij Alex en Erna Voors te Dalem.
Tolstoj is een ontzettend lieve hond. Hij is altijd door het dolle heen als hij je ziet en heel lief voor onze kinderen. Als je op de bank gaat zitten is hij er als de kippen bij. Bij voorkeur probeert hij dan boven op je te klimmen en lekker neer te ploffen. Elke dag wordt er flink gewandeld en gefietst. Nou is het wel zo dat als Tolstoj weet dat z´n eten klaar staat het altijd maar een klein eindje is, want eten is wel heel belangerijk voor onze kampioen. Het liefst eet hij de hele dag door.
Als het mogelijk is gaat hij altijd overal mee naar toe. In de auto rijden vindt hij helemaal geweldig. Zo snel de klep open staat zit hij er in. Ook al gaan we helemaal niet weg. Probeer hem er dan maar weer eens uit te krijgen. Dat valt niet mee. Alleen met een heel lekker koekje is hij te verleiden.
Tolstoj is gek op water. Als hij de kans krijgt dan duikt hij er in. Of het nou een vieze moddersloot is of een waterplas, dat maakt allemaal niet uit.
Soms denk ik wel eens, hoe viezer hoe leuker hij het vindt.
We zijn erg gelukkig met onze Tollie en en blij dat Bep hem ons gegund heeft.

tolstoj1a.jpg  tolstoj2a.jpg

Tolstoj Incredib From Rhona's Home

Geboortedatum 28 December 2003